Het is geen geheim dat ik dol ben op Louis Vuitton tassen. Maar toen ik de nieuwe Louis Vuitton Raindrop Besace tas zag, stond ik toch echt even met mijn oren te klapperen.

Voor de Louis Vuitton Raindrop Besace tas liet Marc Jacobs zich inspireren door een vuilniszak. De tas lijkt dan ook sprekend op een echte vuilniszak, alleen dan wel eentje waaraan een leren handvat is vast gemaakt. De vuilniszakken tas is gemaakt van waterafstotend cancas en kost ongeveer €1400.

Je vraag je waarschijnlijk af Marc Jacobs bezielde toen hij deze vuilniszakken tas creëerde. Want als tas gaat dit exemplaar het waarschijnlijk niet goed doen en om er nou je vuilnis in buiten te zetten gaat ook weer iets te ver. Jacobs zegt zelf dat hij de tas heeft ontworpen om te kijken hoe ver Louis Vuitton lovers gaan in het kopen van vreemde tassen.

Ik als Louis Vuitton lover zeg duidelijk nee tegen deze tas en dat terwijl ik sommige voorgaande aparte tassen van het merk wel kon waarderen. Als je het mij vraagt heeft Jacobs deze tas niet ontworpen om te kijken hoe ver Louis Vuitton fans gaan, maar was zijn insteek het creëren van PR. Want hoe je het ook went of keert, iedereen praat over de vuilniszakken tas van Louis Vuitton.

Add Your Comment