Het gerucht gaat dat Madonna een exclusieve damescollectie gaat ontwerpen voor het warenhuis Macy’s. Madonna heeft al eerder een kledinglijn ontworpen, namelijk voor H&M in 2007.

Madonna heeft door haar carriere heen heel wat teweeg gebracht op modegebied. Ze gaat nu waarschijnlijk dan ook vanuit haar eigen fashion style een kledinglijn voor Macy’s ontwerpen.  Er is nog geen officiele bevestiging van het nieuws, maar Madonna is wel al meerdere malen op het hoofdkantoor van Macy’s gespot. Hier zouden de gesprekken tussen beide partijen plaatsvinden.

Volgens het WWD  zal de damescollectie naast kleding ook bestaan uit lingerie, accessoires en schoenen. Madonna zal in samenwerking met kledingmerk Iconix Brand Group de collectie voor Macy’s ontwerpen, zo meldt de Telegraaf.

De kledinglijn zou waarschijnlijk onder de naam Material Girl gelanceerd worden en de lingerielijn onder Truth or Dare. Uit verschillende bronnen is vernomen dat de contracten bijna ondertekend zijn. Dus wie weet, misschien loop jij straks wel in Madonna’s lingerie?

Add Your Comment