Afgelopen weekend werd de Super Bowl 2012 in Indiana georganiseerd. Normaal gesproken gaat ons modehart niet sneller kloppen van een potje American football, was het niet dat ditmaal Madonna gehuld in Givenchy de wedstrijd kwam opleuken.

De Super Bowl is met ruim 100 miljoen televisiekijkers het best bekeken sportevenement ter wereld. Madonna hoefde dan ook niet lang na te denken toen zij gevraagd werd om op te treden tijdens deze finale. Maar natuurlijk koos de Queen of Pop niet voor een simpele show, maar trok ze werkelijk alles uit de kast.

Givenchy

Zo zong Madonna de nummers Vogue, Like a Prayer en Music en haar nieuwe single Give Me All Your Luvin. Verder werd ze bijgestaan door Nicki Minaj, Cee-Lo Green, LMFAO, M.I.A. en talloze dansers. Alsof dit alles nog niet genoeg was wist Madonna ook nog Riccardo Tisci van Givenchy te strikken voor haar outfits tijdens de Super Bowl 2012.

Voor het optreden kleedde Stylist en kostuumontwerper B. Akerlund de zangeres in 3 Givenchy outfits. Als eerste verscheen Madonna in een gouden cape versierd met kristallen, studs en borduursels. Daarna werd ze gehuld in zwarte mini-jurk en een cape met luipaardprint. Als afsluiter koos de zangeres voor een zwarte, lange jas met handgeborduurde pailletten en parels.

 

[pro-player]hhttps://www.youtube.com/watch?v=PyfdoZldrS4&hd=1[/pro-player]