Vera Wang komt met een eigen make-up en huidverzorginglijn. Alleen zijn er wel 2 nadelen, de collectie is pas in 2012 en uitsluitend bij Kohl’s te koop.

Modeontwerpster Vera Wang, die voornamelijk bekend staat om haar prachtige bruidsjurken, komt in het voorjaar van 2012 met een make-up en huidverzorginglijn. De collectie zal bestaan uit make-up, huidverzorgingsproducten, bad en bodylotions en beauty accessoires.

De beautycollectie wordt onderdeel van Vera Wang’s Simply Vera lifestylelijn, die wordt verkocht bij de Amerikaanse warenhuisketen Kohl’s. Want hoewel de ontwerpster voornamelijk bekend staat om haar bruidsjurken, doet ze daarnaast veel meer. Zo heeft Vera een eigen ready-to-wear collectie, ontwerpt ze schoenen, tassen en sieraden en heeft ze sinds 2002 een eigen parfum.

Vera Wang, die zelf van een natuurlijke make-up stijl houdt, is zeer blij dat zij binnenkort ook een beautycollectie aan haar portfolio mag toevoegen. “Door mijn samenwerking met Kohl’s, kan ik nu ook andere vrouwen mijn persoonlijke ervaringen voor make-up en huidverzorging aanbieden. Net zoals mode is make-up ook veranderlijk. Ik houd ervan om de artistieke kant van make-up te accentueren, te verbeteren of het creëren van een sfeer die past bij elke moment van de dag,” liet Wang weten.

Helaas is het nog niet bekend of de beautycollectie van Vera Wang uiteindelijk ook in Europa en in Nederland verkocht gaat worden. Maar laten we hopen van wel. Want als de collectie net zo goed is als haar bruidsjurken, dan ben ik ervan overtuigd dat veel vrouwen hier blij van worden.

Add Your Comment