MySecrets Cosmetics brengt een speciale cosmeticalijn op de markt voor vrouwen die mishandeld worden door hun partner. Zelf vind ik het absurd, maar het lijkt erop dat zij een gat in de markt hebben gevonden.

Ieder jaar worden in Nederland meer dan 60.000 vrouwen geslagen. Vaak gaat het goed, maar soms kan geweld in huis akelige gevolgen hebben. Van blauwe plekken in het gezicht, op de armen en hals, tot schaafwonden of zelfs open wondjes. Met de producten van MySecrets Cosmetics kun je nu deze verwondingen vrijwel perfect wegwerken. Met MySecrets Cosmetics blijft wat geheim is ook echt geheim.

Het 3 stappenplan van MySecrets Cosmetics bestaat uit:

Stap 1: Reinigen
MySecrets Cosmetics Sterilizing Moisture zorgt voor een perfecte basis. De moisture verwijdert hardnekkige bloedrestjes en zorgt voor een schone, en egale huid.

Stap 2: Camoufleren
MySecrets Cosmetics Cover Cream kan worden gebruikt als foundation zodat blauwe plekken, kneuzingen en oppervlakkige wondjes niet meer zichtbaar zijn. De dekking is optimaal, terwijl de huidtint er volledig natuurlijk uit blijft zien. Kies de Cover Cream die het best bij de huid past: light, medium, tint en dark.

Stap 3: Verhullen
MySecrets Glue&Gloss helpt kapotte en beschadigde lippen er weer aantrekkelijk uit te laten zien. Zorgt voor cosmetische hechting en geeft een prachtige diepe glans. Black&Blue Eyeshadow maakt van een blauw oog een opwindende catwalk look. Een speciale oogschaduw die gebruikt wordt om een blauw oog te veranderen in prachtige ‘smokey eyes’.

Webshop mysecretscosmetics.nl open vanaf 11 oktober
Producten van MySecrets Cosmetics kunnen vanaf 11 oktober online besteld worden in de webshop www.mysecretscosmetics.nl. Bestellen en verzenden gebeurt heel discreet. Als tijdelijke introductiepromotie kunnen vrouwen een gratis proefpakket bestellen. Oprichter en eigenaar van MySecretsCosmetics is Yvonne Boer.

Meer informatie over Yvonne Boer en de producten van MySecretsCosmetics op www.mysecretscosmetics.nl

Advertorial

Add Your Comment