Het is de hoogste tijd om een keer een artikel te besteden aan modemannen, want er lopen aardig wat stijlvolle kerels op deze aarde rond. Hier volgt een lijstje van 5 mannen met een eigen stijl.

Een paar van deze mannen met een eigen kledingstijl kende ik al, zoals Mac Macapendeg, Ed Westwick en natuurlijk Johnny Depp. Hij behoort tot mijn lijstje van favoriete stijliconen. Ben Galbraith en Charlie van den Burg kwam ik tegen tijdens mijn speurtocht naar kerels met wel erg originele kleding.

Ben Galbraith


Ben Galbraith is een kostuumontwerper uit Australia. Hij staat op nummer 2 bij Lookbook en heeft zijn eigen blog Kolonel Mustard. Hier post Ben zijn foto’s, die gemaakt worden door zijn broer en schrijft hij wat hij vindt van mode. De stijl van deze man vind ik supermooi. Alleen al om het feit dat hij geweldige kostuums draagt en we tegenwoordig veel te weinig mannen in pak zien. Ben draagt naast deze chique herenkleding ook nog allerlei andere items. Ik heb een paar foto’s geselecteerd zodat je een blik op zijn stijl kunt werpen.

Johnny Depp


Jonny Depp is uitgeroepen tot het stijlicoon van 2012 door de Amerikaanse Council of Fashion Designers (CFDA). Sterren als Lady Gaga en model Iman gingen hem voor. Het lijkt wel of hij echt alles aantrekt en het staat hem dan ook nog. Sommige mensen beschrijven de stijl van Johnny als sjofel. Persoonlijk vind ik hem geweldig. Het belangrijkste item in zijn stijl is al jaren het ronde brilletje. Deze gaan we van de zomer eindelijk als zonnebril terugzien. Goede kans dat deze meneer de inspiratie was voor deze trend.

Charlie van Den Burg


De naam Charlie van Den Burg klinkt zo Nederlands als maar zijn kan, toch komt deze stijlvolle man uit het Verenigd Koninkrijk. Ik kwam toevallig op een foto van hem uit tijdens mijn speurtocht naar afbeeldingen van Johnny Depp. Wat een fantastisch gevoel voor stijl heeft Charlie! Het ronde zonnebrilletje wat ik al eerder noemde komt ook veel terug op zijn foto’s ook draagt hij hoedjes en truien die er wel erg tweedehands uitzien.

Ed Westwick


We kennen Ed Westwick natuurlijk als de enige echte Chuck Bass uit Gossip Girl. In de serie heeft hij een geweldige stijl, maar erbuiten ook. In het normale leven zul je deze sexy Britse acteur niet snel strak in het pak zien. De kledingstijl van Ed is lekker nonchalant en mannelijk. T-shirt met v-hals en streepjes, vesten en baggy broeken in verschillende kleuren schijnen de belangrijkste items te zijn in zijn kledingkast.

Mac Macapendeg


Mac Macapendeg is zo’n rare naam dat ik me afvraag in hoeverre deze echt is. Op zijn blog is te vinden dat hij 20 jaar is en gelooft in Barabara Streisand. Mac zegt het volgende over zijn eigen stijl: “Het is een gemengde salade van cultuur, scheepvaart, minimalisme en de muziekgenres die ik leuk vind.” Als je door zijn foto’s scrolt zie je inderdaad dat zijn kledingstijl een mengsel is van allerlei verschillende stijlen. Fantastisch vind ik dat. Ook kenmerkt zijn stijl zich door hele grote opvallende ringen.

Add Your Comment