Als het aan de mannen ligt, gaan wij binnenkort allemaal hooggesloten naar ons werk. Zij zouden het namelijk helemaal niet erg vinden als sexy kleding verbannen wordt van kantoor.

Uit een onderzoek van het British Heart Foundation, onder een onbekend aantal personen, is gebleken dat mannen het helemaal niet zo fijn vinden als vrouwelijke collega’s sexy kleding dragen. Een derde van de mannen zou het dan ook helemaal niet erg vinden als dit voorgoed verbannen wordt van de werkvloer. De reden hierachter is dat zij vinden dat ze door sexy kleding teveel afgeleid worden.

Geen minirok en doorschijnende topjes

Zo liet 32 procent weten een hotpants echt onacceptabel te vinden en ziet 30 procent graag dat de luipaardprint verdwijnt. Ook wil 27 procent van de mannen dat doorschijnende topjes worden verbannen. Daarnaast heeft 24 procent problemen met een minirok en 22 procent vindt laag uitgesneden tops niet kunnen.

Mannen zijn overigens niet de enige die vinden dat sexy kleding niet altijd kan. 67 procent van de vrouwen gaf ook aan dat collega’s beter geen hele korte broekjes kunnen dragen. Ook zei 52 procent dat een minirok onprofessioneel is.

Add Your Comment