Marc Jacobs is blij dat hij bij Louis Vuitton blijft. Volgens de ontwerper is dit de beste keuze voor iedereen.

Ontwerper Marc Jacobs is blij dat hij zijn baan als creatief directeur van Louis Vuitton niet heeft opgezegd voor een baan bij modehuis Dior. Dit liet hij weten in een interview met de Telegraph. “Ik voel me heel vereerd dat er aan mij werd gedacht. Mr Arnault is een super intelligente en slimme man. Het was voor mij een hele eer om te weten dat hij mij geschikt vond voor de baan en niet alleen geschikt maar ook dat ik iemand ben die hij echt wilde voor het werk. Maar ik ben gelukkig. Er is nog zo veel te doen bij Louis Vuitton en niemand anders kan zeggen dat ze Louis Vuitton tot een modebedrijf hebben gevormd,” aldus Jacobs.

Daarnaast vertelde Marc Jacobs ook dat hij het een hele eer vindt dat er binnenkort een tentoonstelling in het Musée des Arts Decoratifs in Parijs, genaamd Louis Vuitton – Marc Jacobs, geopend wordt. Als een New Yorker ben ik dol op Parijs en als tiener had ik nooit durven dromen van een baan bij zo’n groot luxebedrijf. Nu, 15 jaar later, is er deze tentoonstelling in het Musée des Arts Decoratifs in het Louvre, mijn wildste dromen komen uit. Ik word er emotioneel van, maar wel op een goede manier,” laat de ontwerper weten.

Add Your Comment