Na een enorme geruchtenstroom dat ze wel en niet uit elkaar zouden zijn, heeft Lorenzo Martone laten weten dat hij en Marc Jacobs uit elkaar zijn.

Modeontwerper Marc Jacobs en Lorenzo Martone waren sinds 2008 samen. Maar de laatste maanden werden de geruchten steeds hardnekkiger dat de twee een punt achter hun relatie gezet zouden hebben. Lorenzo liet afgelopen vrijdag op Twitter weten dat hij en Marc niet langer samen zijn.

“Bedankt voor jullie berichtjes. Ja, ik heb de krant vandaag gezien. We zijn niet meer samen, al 2 maanden niet. We zullen geen verklaring geven. Sorry, maar voor ons is het zo goed.”Lorenzo reageert met deze Tweet op een bericht dat in de pers is verschenen nadat Marc Jacobs aan Vogue had verteld dat zij niet meer van plan zijn om te trouwen.

Zeer treurig voor de heren dat ze niet meer samen zijn. Maar ondanks dat Marc de voorkeur geeft aan mannen, denk ik dat er genoeg vrouwen zijn die hem willen steunen in deze tijd. Want een heleboel dames waren zeer verrukt toen de ontwerper in zijn eigen campagne uit de kleren ging.

Add Your Comment