Voor aankomende zomer komt Marc Jacobs met maar liefst drie verschillende Splash geuren. Marc Jacobs liet zich voor deze parfums inspireren door de kleine luxe dingen in het leven, namelijk de macarons van zijn favoriete patissier.

De zomer 2010 Marc Jacobs Splash parfums,  Apple, Pomegranate en Biscotti, hebben net als de macarons, waar Marc Jacobs zo verzot op is, overweldigende en verleidelijke kleuren. De drie verschillende limited edition geuren zijn verpakt in een moderne 300 ml flacon.

De Spash geur Apple heeft de frisse en fruitige kenmerken van groene appels. Na de herkenbare appelgeur nemen de citroen en grapefruit het over, met een verrassende noot van rozemarijn, jasmijn en de zachte geur van magnolia. De lichte hinten van drijfhout, koriander en kardomen vormen de afsluiting. Het Splash Apple parfum heeft een knisperd groene kleur en is verpakt in een recht doorzichtig flesje.

De Marc Jacobs Splash Pomegranate heeft een heldere en elegante geur. De fruitige en bloemige geur opent met een explosie van mandarijnbloemen, bergamot en citroen chiffon. Rabarber en viooltjes vormen het hart die zich vermengen met de exotische granaatappel, waarbij de basis van zoete muskus, vanille en amber zachte noten toevoegen. De sprankelende roze kleur van het parfum is onweerstaanbaar.

Het warme, goudkleurige parfum Splash Biscotti heeft een meer citrusachtige geur, die opent met sinaasappelbloesem, fresia’s en bergamot. Het hart van zoete pistachebloesem wordt vervolgens in balans gebracht door romige vanille. Net als de andere geuren zit het parfum in een doorzichtig recht flesje, met een zwart dopje.

Add Your Comment