Dat Marc Jacobs dol is op Prada is geen geheim. De ontwerper zei dan ook volmondig ja toen hij gevraagd werd voor een fotoshoot voor Prada.

In de nieuwste editie van Industrie magazine staat in het teken van: Prada, I’m your biggest fan: Marc Jacobs comes out as a Miuccia maniac. Op de foto’s zien we Marc Jacobs gehuld in verschillende creaties uit de Prada damescollectie voor herfst 2011.

Over deze bijzondere foto’s wilde Miuccia Prada ook haar zegje doen. “Natuurlijk vind ik het geweldig dat Marc Parda draagt. Ik denk dat hij heel dapper is om dit te doen, maar wat eigenlijk nog belangrijker is, is dat hij er heel aanvaardbaar en elegant in uitziet,” zegt Miuccia in Industrie magazine.

Dat Marc Jacobs inderdaad een grote fan is van Miuccia Prada bewees de ontwerper na afloop van de fotoshoot. Want volgens styliste Katie Grand heeft Marc van elke rok uit de Prada collectie 2 exemplaren, 1 voor in New York en 1 voor in Parijs, gekocht.

Hoewel ik denk dat Marc Jacobs met dit initiatief laat zien dat hij niet bang is voor een beetje zelfspot en zijn concurrenten support, ben ik toch heel benieuwd wat zijn baas Bernault Arnault hiervan vindt. Want de directeur van LVMH heeft ooit geprobeerd Prada in handen te krijgen, maar zag het modehuis aan zijn neus voorbijgaan.

Add Your Comment