Blake Lively is zondagavond in het huwelijksbootje gestapt met Ryan Reynolds. Tijdens de ceremonie droeg Blake Lively een trouwjurk van Marchesa.

Toen gisteren bekend werd dat Blake Lively en Ryan Reynolds elkaar het jawoord hadden gegeven, begon direct het speculeren over de trouwjurk. Want zou de actrice op haar grote dag hebben gekozen voor Chanel of toch voor Gucci? Volgens de Britse Vogue liet de actrice haar oog helemaal niet vallen deze merken en koos ze voor Marchesa.

Marchesa trouwjurk

Marchesa zou namelijk bevestigd hebben dat Georgina Chapman en Keren Craig de trouwjurk van Blake Lively hebben ontworpen. Het duo koos voor een baljurk met een lijfje van zijde en tule met daarop kristallen en boorduurwerk. Onder de jurk, die speciaal voor Blake gemaakt was, droeg de bruid schoenen van Christian Louboutin.

Ryan Reynolds zou zijn jawoord hebben gegeven in een door Christopher Bailey op maat gemaakt Burberry pak. Daarnaast droegen de moeder en zus van Blake ook een zijde Marchesa jurk en werd de aanhang van Ryan gehuld in Burberry pakken.

Add Your Comment