Een nieuw voorjaar vraagt voor een nieuw lingeriesetje. De modebewuste vrouw denkt niet alleen hoe ze eruit ziet voor de buitenwereld, ook haar lingerie past bij haar uniek persoon. En als het op de liefde aankomt, is er niets teveel om zichzelf en haar partner te verwennen met romantische lingerie.

Marie Jo zet 2009 in met een gloednieuwe lijn voor L’Aventure. Van ruiten en nopjes tot exotische prints, dit jaar staan de vrouwelijke vormen volop in de kijker. Eén van de setjes dat er nu al bovenuit steekt is TED, een echt meesterwerk van drapages. Het bestaat uit microvezel en voelt heel zacht en vrouwelijk aan. De vorm past zich aan je lichaam aan, waardoor deze serie niet tekent door je kleding. Het sier decolleté lint is aanpasbaar aan elke outfit en kan eveneens weggelaten worden van de strapless bh.

Het setje is verkrijgbaar in strakke kleuren zoals wit en charbon, maar ook de nieuwe modekleur florida is aanwezig. Dit voorjaar zal je niet zomaar voor lingerie kiezen, het wordt een uniek juweel voor je eigen lichaam. Pure verwennerij!

Add Your Comment