Matthew Williamson heeft het maar druk. Zo presenteerde hij onlangs zijn zomer 2011 collectie en lanceerde hij deze week een boek. Nu heeft Matthew ook nog bekend gemaakt dat hij met een goedkoper lijn genaamd Muse by Matthew Williamson komt.

Na een samenwerking met H&M en het warenhuis Debenhams lanceert Matthew Williamson nu een eigen goedkopere lijn. Volgens Williamson is dit de perfecte tijd om zijn label uit te bereiden. “Het merk Matthew Williamson bestaat al 13 jaar en dit is het moment voor het label om de volgende stap te nemen. We zijn er nu klaar voor,” aldus de ontwerper.

Hoe de Muse by Matthew Williamson collectie er precies uit komt te zien is nog niet bekend. Maar Joseph Velosa, de zakenparter van Matthew Williamson, liet weten dat de nieuwe lijn op het niveau van Marc by Marc Jacobs en See By Chloe zal zitten. Daarnaast vertelde hij ook dat de lijn jonger en speelser wordt, maar dan wel gecombineerd met typische Matthew Williamson invloeden.

De eerste Muse by Matthew Williamson collectie voor winter 2011 wordt aankomende februari onthuld. De prijzen zullen beginnen vanaf zo’n €340 en oplopen tot €575.

Add Your Comment