Matthew-Williamson-Triumph
Matthew Williamson is een samenwerking aangegaan met Triumph. Speciaal voor de aankomende Londen Fashion Week heeft de designer lingerie ontworpen voor het merk.

Triumph verzorgt voor de Londen Fashion Week, die op 15 februari van start gaat, de lingerie. Om dit te vieren is Matthew Williamson gevraagd om een setje te creëren. De ontwerper koos voor rode lingerie. “Ik wilde dat mijn ontwerp zowel glamorous als flirterig zou zijn. Hoewel het gebruikte kant traditioneel is voor lingerie, heb ik een beetje decadentie toegevoegd door middel van bloemenversieringen en struisvogelveren,” laat hij aan Vogue UK weten.

Matthew Williamson is overigens niet de enige die aan de slag is gegaan voor Triumph. Ook de designers Felder Felder, Louise Gray en Fyodor Golan werden gestrikt om een lingeriesetje te ontwerpen. De creaties van alle ontwerpers worden tijdens Londen Fashion Week in een Maison Triumph pop-up store in Covent Garden tentoongesteld. Ook zullen daar verschillende iconische stukken uit de 127 jaar tellende geschiedenis van merk te zien zijn. Daarnaast krijgen alle klanten die meer dan 80 Britse pond spenderen een limited edition T-shirt van Matthew Williamson met daarop de schets van zijn lingerie.

Add Your Comment