Onlangs werd Mila Kunis vervangen door Jennifer Lawrence als het gezicht van de Miss Dior tassencollectie. De reden hiervoor zou zijn dat Dior Mila Kunis te dik vindt.

Nadat Mila Kunis 2 seizoenen schitterde voor de Miss Dior tassencollectie werd de actrice onlangs vervangen door Jennifer Lawrence. Dior wilde toen niets loslaten waarom Mila opzij geschoven was, maar volgens een bron heeft het er mee te maken dat Dior Mila te dik vindt en dat ze er regelmatig bijloopt als een slons. “Toen ze haar inschakelden, was ze heel mager. Ze dachten er niet aan om een gewichtslimiet in haar contract op te nemen. Daar hebben ze nu spijt van. Het bedrijf betaalt haar een fortuin en is kwaad om hoe ze er nu uitziet,” vertelt een bron in het magazine Star.

Maar niet alleen Dior heeft kritiek op het lichaam van Mila, ook vriendlief Ashton Kutcher zou niet blij zijn met haar extra kilootjes. “Ashton houdt van modellen. Hij heeft haar subtiele hints gegeven, maar omdat ze die niet snapte heeft hij haar gewoon gezegd dat ze veel te dik is. Mila heeft hem gezegd dat hij maar moet vertrekken als hij een probleem heeft met haar gewicht,” meldt de insider tot slot.

Add Your Comment