De Miljonair Fair 2010 gaat binnenkort van start. De beurs wordt georganiseerd in de RAI in Amsterdam van 9 tot en met 13 december.

De Miljonair Fair 2010 is alweer de negende editie van de exclusieve beurs. Tijdens deze beurs staat de RAI vijf dagen in het teken van weelde en exclusiviteit. Zo zullen meer dan 300 exposanten, verspreid over 22.000 m2, de meest uiteenlopende producten op het gebeid van luxe presenteren, waaronder prachtige juwelen, auto’s, boten, interieur en reizen.

Verder zullen ontwerpers Paul Schulten en Addy van den Krommenacker verschillende modeshows tijdens de fair verzorgen. Daarnaast zullen ook een aantal bekendheden een optreden geven en kun je in verschillende restaurants genieten van een hapje en een drankje.

Natuurlijk wordt de Miljonair Fair ook dit jaar wederom geopend met een speciale VIP-night. Ditmaal wordt deze spectaculaire avond geopend door Brooke Shields. De actrice treedt hiermee in de voetsporen van onder andere Joan Collins, Sarah Ferguson en Elizabeth Hurley.

De Miljonair Fair 2010 vindt plaats in de Amsterdam RAI van 9 tot en met 13 december. Op donderdag 9 december trapt de beurs af met de VIP-night, deze is alleen toegankelijk voor genodigden. Van vrijdag 10 tot en met maandag 13 december is de beurs voor iedereen toegankelijk. Op 13 december staat de beurs in het teken van Business Monday, een netwerkdag. De toegangskaarten van de Miljonair Fair 2010 kosten €35 en op Business Monday €75.

Add Your Comment