Golden Globes 2010
Zondag werd voor de 67ste keer de Golden Globes uitgereikt. In een regenachtig Beverly Hills verzamelden de sterren zich voor de uitreiking van deze prestigieuze filmprijs.

Ondanks het regenachtige weer was de Golden Globes uitreiking even stijlvol als altijd. Want hoewel de meeste celebrities arriveerden met een paraplu boven het hoofd, maakten dit hun schitterende designeroutfits niet minder mooi. Daarom vind je hieronder een selectie van wie en wat de sterren aanhadden tijdens de Golden Globes 2010.

Diane Kruger droeg een prachtige roze couturejurk van Christian Lacroix uit zijn lente 2009 collectie. Ze combineerde dit met juwelen Chanel en een clutch van Raven Kauffman.
Diane Kruger

Drew Barrymore verscheen in een champagnekleurige creatie van Atelier Versace. Hoewel de jurk uit de herfst 2009 collectie van Atelier Versace echt een plaatje is, schijnt de creatie wel erg door.
Drew Barrymore

Sandra Bullock was betoverend mooi in haar paarse Bottega Veneta jurk uit de lente 2010 collectie, die zij combineerde met sieraden van Lorraine Schwartz.
Sandra Bullock

Cameron Diaz straalde van oor tot oor in rode Alexander McQueen jurk. De actrice droeg daarnaast juwelen van Van Cleef & Arpels, een clutch van Roger Vivier en schoenen van Ferragamo.
Cameron Diaz

Christina Aguilera verscheen in een perzikkleurige avondjurk van Versace.
Christina Aguilera

Penélope Cruz droeg een elegante jurk van Armani Privé en juwelen van Chopard.
Penelope Cruz

Jennifer Aniston was gehuld in een sexy creatie van Valentino en sieraden van Fred Leighton.
Jennifer Aniston

Kate Hudson oogde ietwat gekreukt in haar jurk van Marchesa. De actrice combineerde de witte creatie met juwelen van Stephen Russell en schoenen van Casadei.
Kate Hudson

Kate Winslet verscheen in Yves Saint Laurent creatie gecombineerd met Tiffany & Co sieraden.
Kate Winslet

Courteney Cox Arquette zag er beeldig uit in een jurk van Victoria Beckham en met juwelen van Lorraine Schwartz.
Courteney Cox

Mariah Carey wilde met deze Hervé Léger by Max Azria jurk duidelijk op 2 punten de nadruk leggen.
Mariah Carey

Julia Roberts zag er in haar vintage Yves Saint Laurent en schoenen van Lanvin wat simpeltjes uit tussen haar collega’s.
Julia Roberts

Foto’s via Style

Add Your Comment