modetrend knie laarzen
Over de knie laarzen behoren tot de modetrends voor winter 2009-2010. Inderdaad, die hele hogen laarzen die over de knie rijken. Maar wees gerust, naast super sexy en uitdagende exemplaren zijn er deze winter ook elegante en ingetogen over de knie laarzen.

Over de knie laarzen kunnen eigenlijk bij elke outfit gedragen worden. Zo passen ze er goed onder minirokjes en kunnen ze ook geweldig staan met een jeans. Het is absoluut geen wet van meden en perzen dat je kleding moet ophouden boven de laarzen. Maar mocht je toch twijfelen aan de combinatie, ruil je over de knie laarzen dan om voor een paar vertrouwde pumps.

modetrend 2010 knie laarzen

Durf jij wat meer en vindt je de over de knie laarzen niet hoog genoeg? Dan kun nog een stapje verder gaan door voor lieslaarzen te kiezen. Deze zijn er namelijk ook in super vrouwelijke exemplaren en niet in groen rubber, waar je misschien in eerste instantie aan dacht. Op zich zijn de lieslaarzen niet alleen weggelegd voor durfvals. Als je ze combineert onder een kort jurkje, zien ze er net uit als een leren legging en moet je echt twee keer kijken om te zien dat het om lieslaarzen gaat.

Over de knie laarzen en lieslaarzen zijn onder ander gesignaleerde op de catwalk van: Chloé, Louis Vuitton, Prada, Stella McCartney, Isabel Marant, Rodarte, Paul & Joe en Gucci.

Add Your Comment