Modetrend roze
Roze is één van de modetrends voor winter 2009-2010. Hoewel mooi roze niet lelijk is, zullen er ongetwijfeld een heleboel vrouwen alleen al gruwelen bij de gedachte aan deze modetrend. Maar bedenk dan goed, dat roze zoveel tinten heeft dat er voor elke stijl wel iets tussen zit.

Op de catwalk kwamen allerlei verschillende roze tinten voorbij. Zo kozen Chanel en Blumarine voor zoetsappig lichtroze en gingen onder andere Dolce & Gabbana en Versace voor een klassieke look in hardroze. Andere designers die voor roze kozen zijn Michael Kors, Paul & Joe, Marc Jacobs, Dries van Noten en Louis Vuitton.

Modetrend roze 2

Aankomende winter is er eigenlijk wel van elk kledingstuk een roze exemplaar. Denk aan roze jurkjes, mantelpakjes, jassen, maar ook roze broeken, blouses, vestjes en lingerie. Ook roze accessoires zoals hoeden, tassen, schoenen, brillen, handschoenen en riemen zijn in overvloed aanwezig.

Een roze outfit kan naar iedere gelegenheid, zolang je maar de juiste nuance kiest. Een totale Pink Panter look is leuk, maar als dit voor jou net iets te gedurfd is, kun je roze natuurlijk ook perfect combineren met zwart.

Add Your Comment