Aankomende zondag is het alweer Moederdag. Wil jij je moeder dit jaar eens extra in de watten leggen? Dan vind je hier 5 modieuze moederdagcadeaus.

Het vinden van het perfecte moederdagcadeau is niet eenvoudig. Natuurlijk kun je kiezen voor bloemen, bonbons of een flesje parfum. Op zich is er niets mis met deze cadeaus, maar als je moeder dol is op mode dan heb ik het vermoeden dat de volgende modieuze moederdagcadeaus nog meer in de smaak vallen.

Louis Vuitton Marc Jacobs boek


Dit Louis Vuitton Marc Jacobs boek staat prachtig op de koffietafel. Deze 308 pagina’s tellende pil staat vol met de bekende monogram tassen en koffers, onvergetelijke campagnes met onder andere Kate Moss en Madonna en verder is er ook een plekje gereserveerd voor de verschillende collecties.

Klik hier voor meer foto’s.

 

Mulberry sleutelhanger


Mijn moeder is werkelijk altijd haar sleutels kwijt en omdat ik weet dat zij niet de enige is, is een sleutelhanger dan ook een handig moederdagcadeau. Uiteraard kun je kiezen voor een simpele variant, maar deze roze Cookie Dog sleutelhanger van Mulberry is toch net een stukje leuker.

Klik hier voor meer foto’s.

 

Missoni sjaal


Een mooie sjaal, geeft een eenvoudige outfit vaak net even iets extra’s. Deze Missoni sjaal in pasteltinten, de must-have kleuren voor aankomende zomer, zorgt dan ook voor een vleugje Italiaanse glamour.

Klik hier voor meer foto’s.

 

Yves Saint Laurent portemonnee


Een portemonnee is iets wat elke moeder wel gebruikt. Deze zwart leren Yves Saint Laurent portemonnee is voorzien van een rood gestikt YSL motief. Aan de binnenkant zijn er verschillende vakjes voor pasjes en er is een apart gedeelte voor kleingeld.

Klik hier voor meer foto’s.

 

Dolce & Gabbana oorbellen


Dolce & Gabbana hebben zich voor de zomercollectie laten inspireren door het Italiaanse leven. Een essentieel onderdeel hiervan is pasta. Het duo verwerkte dit dan ook in werkelijk alles. Dit leidde onder meer tot een paar oorbellen van strikjespasta.

Klik hier voor meer foto’s.

Add Your Comment