Sporten staat in de top 5 van goede voornemens voor het nieuwe jaar. De beste manier om te beginnen is om eerst een modieuze sportoutfit aan te schaffen.

Het maakt niets uit welke sport je gaat beoefenen, want het allerbelangrijkste is dat jij je comfortabel in je kleding voelt. Maak daarom maar plaats in je kledingkast voor een paar nieuwe sportoutfits!

Zwemmen


Met de dierenprint zwempak van Diane von Furstenberg zullen alle ogen op je gericht zijn als je het zwembad uitkomt. Als je naar het omkleedhok gaat, moet je er wel voor zorgen dat je op leuke slippers van Miss Trish Splash loopt. De gekleurde Proenza Shoulder handdoek is perfect om je mee af te drogen.

Hardlopen


Het is waarschijnlijk nog te koud om alleen in je T-shirt buiten te gaan hardlopen, maar met de jas van Adidas door Stella McCartney houd je jezelf toch nog warm. Hieronder draag je een shirt van Alexander Wang met daaronder een sportbeha van VLP en een stretch legging van Lucas Hugh. Goede hardloopschoenen zijn van essentieel belang. Je kunt kiezen voor de schoenen van Adidas.

Na het sporten


Na het sporten kun je weer fijn wat mooiere kleding aantrekken, maar het moet wel comfortabel zijn. Je sportkleding doe je weer terug in een Adidas tas. Met een pak van Juicy Couture, gele shirt van Kain en flatjes van Chloé kun jij weer even bijkomen van het sporten.