Tijdens de Milaan Fashion Week opende Moschino haar allereerste hotel. Het Moschino hotel is ingericht in de bekende surrealistische sfeer van het modelabel.

Maison Moschino is gehuisvest in een oud neoklassiek treinstation aan Viale Monte Grappa in Milaan. Het hotel is verdeeld in 4 verdiepingen en telt 54 kamers en 15 suites. Het gebouw, dat uit 1840 stampt, is aan de buitenkant in de originele staat hersteld, maar aan de binnenkant is het hotel ingericht in de typische Moschino stijl.

Rossella Jardini, de creative director van Moschino, is verantwoordelijk voor de inrichting van het hotel. Samen met haar team voorzag Rossella iedere kamer van een geheel eigen surrealistische stijl. Zo vind je in het hotel een Life is a Bed of Roses kamer, een Little Red Riding Hood kamer, een Sweet kamer en een aantal kamers die zijn geïnspireerd door het verhaal Alice in Wonderland.

Ook de hal en de bar van het Moschino hotel zijn voorzien van een betoverend interieur. Daarnaast beschikt het hotel ook over een restaurant, spa en gym. De dagelijkse leiding van het hotel ligt in handen van de Philosophy hotelgroep.

Add Your Comment