Accessoires voor 2008

De lente en zomer van 2008 beloven op accessoiregebied zeer kleurrijk te worden. De designers hebben hun must-have spulletjes versierd met verfspetters, grafische hoogstandjes, patchwork, fluorescerende kleurencombinaties en veel pasteltinten.

Style.com selecteerde de mooiste tassen, schoenen en sieraden voor het aankomende seizoen. Lavin, Chanel, Micheal Kors, Mulberry en Stella McCartney hebben zeer mooie accessoires, maar ook de schoenen van Manolo Blahnik en de tassen van Valentino zijn niet mis!

De schoenen van dit seizoen zijn nog steeds voorzien van zeer kunstzinnige hakken en hebben uitsneden op niet al te voor de hand liggende plaatsen. Veel designers lieten zich inspireren door de Jugendstilstijl. Zo zijn veel tassen voorzien sprookjesachtige applicaties. Naast zeer opvallend gekleurde handtassen zijn er deze zomer ook chique pastelkleurige tasjes.

accessoires-2008.jpg

De sierdaden voor de lente en zomer zijn zeer kunstzinnig te noemen. Zo zien we veel kettingen met kitsche hangers en ringen met super grote stenen. De armbanden van deze winter waren al breed, maar deze zomer worden ze nog een stukje breder.

Een overzicht van alle 571 must-have accessoires voor de komende lente en zomer staat op Style.

Add Your Comment