Vandaag ben ik onderweg naar Parijs om daar een modeshow van Nespresso bij te wonen. Hoewel Nespresso en een modeshow misschien niet al te voor de hand liggend is, is deze combinatie toch logischer dan het in eerste instantie klinkt.

Een onderscheidend design is een belangrijk element van Nespresso. Mede hierdoor voelt het merk zich verbonden met de wereld van kunst en design en om dit verder te stimuleren komt Nespresso met N-Art. Voor dit project wordt elk jaar een andere ontwerper of kunstenaar geselecteerd die het merk Nespresso naar eigen inzicht mag interpreteren. Zo zullen zij onder meer limited edition producten creëren en de etalages van de Nespresso winkels inrichten.

Voor de eerste editie van het N-Art project heeft Nespresso Manish Arora gevraagd. Arora is een modeontwerper uit India die bekend staat om zijn extravagante ontwerpen en kleurgebruik. Voor Nespresso creëerde hij 16 Nespresso prinsessen die vanavond tijdens een modeshow in Parijs onthuld worden. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd want Manish Arora wordt gezien als de John Galliano van India, dus dat belooft veel goeds!

Add Your Comment