Donna Karan presenteerde gisteren op de New York Fashion Week 2011 haar collectie voor winter 2011. Voor deze nieuwe collectie liet de ontwerpster zich inspireren door parales.

De winter 2011 collectie van Donna Karan, die onthuld werd op de New York Fashion Week 2011, had de naam Pearls of Wisdom. Dit vertaalde zich naar een mooie, vrouwelijke collectie waar verschillende nude tinten, grijs, sepia, wit en natuurlijk een parelketting de hoofdrol in spelen.

Op de catwalk zagen we voornamelijk jersey jurken gevolgd door kokerrokken, doorzichtige blouses, wollen trenchcoats, jasjes met bont en cashmere truien en blazers. Verder droegen de modellen een parelketting van Erickson Beamon en bungelde bij sommige een damesachtige tas aan hun hand.


Hoewel de nieuwe wintercollectie van Donna Karan niet zo revolutionair is als we normaal van de ontwerpster gewend zijn, zaten er wel een aantal zeer mooie stukken tussen. Daarnaast draait Karan al meer dan 25 jaar mee in het vak en weet dan ook als geen ander wat er bij haar klanten in de smaak valt.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=9KXWeK-Lnz0[/pro-player]

Foto’s via Style