Marc Jacobs presenteerde op Valentijnsdag zijn collectie voor winter 2011. De ontwerper deed dit in het Lincoln Center waar de New York Fashion Week 2011 plaatsvindt.

Voor zijn winter 2011 collectie liet Marc Jacobs zich leiden door klassieke outfits. “Bij het ontwerpen dacht ik aan alle dingen die ik in het verleden heb gedaan en liefhad,” liet de ontwerper weten. Wat zich op de catwalk van de New York Fashion Week 2011 vertaalde in creaties met een jaren 40 silhouet en waarin latex, kant en polkadots waren verwerkt.


Marc Jacobs had zich voor zijn nieuwe wintercollectie laten inspireren door zowel nieuwe als oude invloeden. In zijn creaties waren aan de ene kant klassiek lijnen te zien die Jacobs combineerde met futuristische materialen en metallic tinten. Zo zagen we klassiek getinte mantelpakjes, wijdvallende jasjes, rokjes van namaak krokodillenleer en jurken van kant of versiert met pailletten en polkadots.

Kortom, de collectie was een heerlijk mengelmoesje en dat is precies wat Marc Jacobs elk seizoen net weer even iets anders maakt dan anders.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=-5mNdaBylGo[/pro-player]

Foto’s via Style

Add Your Comment