Victoria Beckham onthulde gister haar Victoria, Victoria Beckham collectie op de New York Fashion Week 2012. Ondanks dat deze show een stuk minder groots was aangepakt, dan de catwalkshow voor haar eerste lijn, vielen de creaties absoluut niet tegen.

Voor de presentatie van haar tweede Victoria, Victoria Beckham collectie tijdens de New York Fashion Week 2012 koos Victoria de Milk Studios als locatie. Voordat de show begon vertelde de ontwerpster dat ze ervoor gekozen had om haar klanten te geven wat ze willen, zonder het meisjesachtige uit het oog te verliezen.

Dit vertaalde zich op de catwalk naar jurkjes, jurkjes en inderdaad nog meer jurkjes. Want ondanks dat de collectie bedoeld is voor aankomende winter waren er in geen velden of wegen jassen of winterbestendige outfits te vinden. In plaats daar van zagen we 20 liefelijke jurkjes.

De show opende met een zwart mouwloos jurkje gevolgd door hooggesloten exemplaren, jurken tot over de knie met een hoge taille en jurkjes met verlaagde taille en geplooide rokken. Qua materiaal koos Victoria voor chique stoffen zoals jacquard en zijde wat ze afwisselde met een opvallende kattenprint. De kleuren varieerden van bordeauxrood tot zwart en van donkerblauw tot goud met hier en door een vleugje wit en roze.

Add Your Comment