Victoria Beckham presenteerde afgelopen zondag op de New York Fashion Week haar zomer 2011 collectie. Victoria zette wederom een stijlvolle en sterke collectie neer.

Voor haar zomer 2011 collectie liet Victoria Beckham zich inspireren door het vrouwelijke lichaam gecombineerd met een vleugje jaren 60. “Wat voor mij begeerlijk is dit seizoen zijn de rondingen van het vrouwenlichaam, sensueel volume en een gedefinieerd silhouet,” aldus Victoria.

Op de catwalk verschenen in totaal 26 jurken die stuk voor stuk zeer vrouwelijk en draagbaar uitzagen. De show opende met een paarse parachuteachtige gedrapeerde jurk gevolgd door asymmetrische en strapless modellen, tuniekjurkjes en avondjurken. De zijde en jersey creaties waren afgewerkt met onverwachte details zoals ritsen en boorduurwerk.

Qua kleuren koos Victoria voor een levendig palet van paars, oranje, roze en metallics afgewisseld met wit en zwart. De jurken waren voornamelijk uitgevoerd in één kleur en er werd bijna geen gebruik gemaakt van prints, met hier en daar een kleine uitzondering.

Naast kleding was ook Victoria’s lang verwachte tassencollectie tijdens de show te bewonderen. De tassen die Victoria, met de hulp van accessoire ontwerpster Katie Hillier, creëerde waren voorzien van klassieke vrouwelijke vormen en luxe materialen. Natuurlijk voorzag ze haar tassen ook van namen en vernoemde ze één van de modellen naar zichzelf.

Foto’s via Style

Add Your Comment