Duda Bündchen, het nichtje van Gisele Bündchen, komt met een eigen kledinglijn. En dat terwijl deze dame pas 5 lentes jong is!

Het Braziliaans merk Brandili Mundi heeft Duda Bündchen gestrikt voor een samenwerking. Het resultaat is de Duda Bundchen for Brandili Mundi collectie. De kledinglijn, die in juli wordt gelanceerd, bestaat onder meer uit liefelijke jurkjes en topjes met Peter Pan kraagjes.

Model en ontwerpster

Het 5-jarige nichtje van Gisele Bündchen is overigens geen onbekende van Brandili Mundi. Het meisje stond al eerder model voor het merk, maar Germano Costav, de marketingdirecteur, zag meer in Duda Bündchen. “Ze vertelde wat voor prints, details en stiksels haar favoriet waren en op basis van de briefing die we van haar kregen, kwamen we op een gezamenlijke collectie. De stukken zijn allemaal goedgekeurd door Duda,” laat Costav weten.

Nu moet ik toegeven dat Duda Bündchen een plaatje is om te zien, maar of een 5-jarige echt over ontwerptalent beschikt dat betwijfel ik. Maar dat neemt niet weg dat het nichtje van Gisele Bündchen ongetwijfeld voor de nodige media-aandacht zorgt.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=OWVt3hzWCl0[/pro-player]

Add Your Comment