Begin dit jaar kondigde ik al aan dat Karl Lagerfeld weer aan de slag gaat voor Coca Cola. Inmiddels is het nieuwe Coca Cola Light flesje van Karl Lagerfeld onthuld.

Karl Lagerfeld houdt niet van stilzitten. Zo ontwerpt hij jaarlijks verschillende collecties voor Chanel en zijn eigen label en schiet hij regelmatig eigenhandig een campagne. Maar in zijn drukke schema vond Karl Lagerfeld nog een plekje om opnieuw een Coca Cola Light flesje te ontwerpen.

Voor Karl Lagerfeld is dit alweer de tweede maal dat hij het Coca Cola Light flesje van een nieuw jasje voorziet. Karl koos deze keer voor een liefelijke inslag en creëerde 3 flesjes met grijze polkadots, roze strepen en zwarte sterren. Natuurlijk voorzag hij ook elk flesje van zijn bekende silhouet.

De ontwerper liet weten de nieuwe Coca Cola flesjes geweldig te vinden. Toch moet ik toegeven dat ik niet echt onder de indruk ben van de 3 ontwerpen. De flesjes zijn qua design vrij simpel en het enige wat ze bijzonder maakt is dat ze ontwikkelt zijn door Karl Lagerfeld. Maar afgezien van het silhouet van de designer zie ik er weinig van hem in terug.

De Coca Cola Light flesjes ontworpen door Karl Lagerfeld zijn vanaf 14 mei verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Add Your Comment