Nu de Parijs Fashion Week in volle gang is, draait de geruchtenstroom rondom de opvolger van John Galliano ook weer op volle toeren. Daarom is het de hoogste tijd voor een nieuwe Dior designer update.

Het is alweer een jaar gelden dat Dior designer John Galliano ontsloeg. Inmiddels zijn we ruim 365 dagen later, hebben tientallen mogelijke namen de revue gepasseerd, maar is het nog altijd niet duidelijk wie de nieuwe ontwerper van Dior wordt.

Raf Simons vs. Haider Ackermann

Volgens de laatste geruchten gaat de strijd tussen de Belgische Raf Simons en ontwerper Haider Ackermann. Maar Simons, die sinds kort weg is bij Jil Sander, zou een te hoog salaris vragen en Bernard Arnault, directeur van moederbedrijf LVMH, zou ook geen fan zijn van de Belg.

Dus blijft de naam van Haider Ackermann over en om nog wat olie op het vuur te gooien beweert Vogue dat hij de baan al in zijn zak heeft. Er zou namelijk een bos bloemen voor de ontwerper bij het hoofdkantoor van Dior zijn afgeleverd en dat terwijl zijn eigen kantoor aan de andere kant van Parijs ligt.

Tot slot is er ook bekend gemaakt dat het contract van Bill Gaytten, de tijdelijke vervanger van John Galliano, met nog eens 6 seizoenen is verlangd. Kortom, de Dior soap lijkt wederom nog niet ten einde.

Foto via Style

Add Your Comment