Ben jij al bekend met het woord Q-tienen? Zo niet, dan duurt dat als het aan NIVEA ligt niet lang meer. Bij NIVEA is Q-tienen al tijden een begrip, waar het staat voor een zelfbewuste levensstijl en een gevoel van innerlijke rust door uiterlijke schoonheid.

De term Q-tienen is afgeleid van de NIVEA Q10plus producten, die al meer dan 10 jaar door miljoenen vrouwen wereldwijd worden gebruikt. Speciaal daarom startte het verzorgingsmerk vorige week de Q-tienertoer, compleet met NIVEA Q10-bus vol met Q10-fans. In verschillende steden lieten de Q-tieners, uitgedost met spandoeken, borden, toeters, bellen en een aangename verrassing, aan iedereen die het maar wilde zien dat dit een levensstijl is die je moet ervaren.

NIVEA Q10plus

Naar mate de jaren verstrijken vermindert de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Dit komt doordat de natuurlijke aanmaak van het co-enzym Q10 vermindert. NIVEA, expert op het gebied van verzorging van de ouder wordende huid, heeft daarom Q10plus ontwikkeld.

NIVEA Q10plus compenseert de afname van co-enzym Q10, om zo de elasticiteit en de stevigheid van de huid te verbeteren. De producten stimuleren de energieoverdracht van de huidcellen en activeren het antioxidantafweersysteem, waardoor de verminderde stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verbeterd en het ontstaan van rimpels verminderd wordt.


Advertorial

Add Your Comment