Olsens-Elizabeth-James-tassen
Hoewel de geruchten al tijden rondgingen, is het nu dan werkelijk bevestigd. Mary-Kate en Ashley Olsen lanceren binnenkort de goedkopere Elizabeth & James tassen.

Na de $39.000 kostende rugzak van hun label The Row vonden Mary-Kate en Ashley Olsen het tijd worden voor goedkopere tassen. Daarom komt de tweeling aankomende juni met de goedkopere Elizabeth & James tassenlijn. Zo lieten de dames weten aan WWD: “We wilden altijd al deze tassen op de markt brengen, maar we wilden de markt eerst echt begrijpen en zien wat het volledige aanbod was. We wilden dat de prijsklasse sterk zou zijn. De prijs ligt onder Alexander Wang en Phillip Lim, maar boven Marc Jacobs, Tory Burch en Rebecca Minkoff.”

De zusjes omschrijven de tassen als ‘sophisticated yet fashionable’ en hebben vooral gekozen voor neutrale en draagbare kleuren met af en toe een opvallende tint. De collectie bevat modellen variërend van rugzakken tot shoppers, messenger bags en hobotassen. De prijzen variëren van $125 tot $395 voor kleine lederwaren en van $395 tot $625 voor grotere items.

Foto’s via style

Add Your Comment