Saks Fifth Avenue
Online shoppen wordt steeds populairder. Zo kochten Nederlandse consumenten in 2008 voor 353 miljoen euro aan kleding op internet. In 2008 werd er 24 procent meer kleding online verkocht dan het jaar ervoor. Deze groei heeft een heleboel positieve gevolgen. Zo kunnen wij nu ook vanuit Nederland online shoppen bij het gerenommeerde warenhuis Saks Fifth Avenue.

Sinds kort bezorgt het Amerikaanse warenhuis Saks Fifth Avenue ook in ons kikkerlandje. Dit houdt dus in dat je Marc Jacobs tassen, Michael Kors jurken, Donna Karan jasjes en Juicy Couture T-shirts vanuit je luie stoel met wat simpele muisklikken kunt bestellen.

Saks Fifth Avenue bezorgt nu internationaal in 39 verschillende landen, waaronder Nederland en België. Vanuit Amerika doet het pakket er tussen de 7 en 9 werkdagen over om hier bezorgd te worden.

Tijdens het shoppen heb je er helemaal geen last van dat je dit bij een Amerikaans warenhuis doet. Zo heb je onder het winkelen de keuze uit 9 verschillende valuta’s, waaronder de Euro. Het enige wat een echte dieheart shopper als nadeel zou kunnen zien, is dat het niet is toegestaan om per keer voor meer dan 2500 US dollars online te kopen.

Add Your Comment