De trenchcoat is zonder twijfel het populairste en bekendste item van Burberry. Daarom komt het modehuis met een service die het voor klanten mogelijk maakt om zelf een Burberry trenchcoat te ontwerpen.

De trenchcoat, is naast de ruit, het handelsmerk van Burberry. Sinds de introductie van de trenchcoat in 1914 is de jas in een heleboel verschillende varianten verschenen. Door de jaren heen is de Burberry trenchcoat uitgegroeid tot een geliefd item en daarom denkt het Britse modehuis dan ook een gat in de markt te hebben gevonden met hun Trench Service.

De Burberry Trench Service maakt het namelijk mogelijk om zelf je eigen trenchcoat te ontwerpen. Zo kun je kiezen welke kleur en stijl jas je wilt en kun je details zoals knopen, studs en initialen toevoegen. Volgens Christopher Bailey, de ontwerper van Burberry, zijn er meer dan 12 miljoen verschillende opties mogelijk.

Burberry wil de Trench Service, die alleen online beschikbaar zal zijn, begin volgend jaar lanceren. Het is nog niet bekend of de service wereldwijd geïntroduceerd wordt. Maar laten we hopen van wel, want ik heb er wel oren naar om een eigen Burberry trenchcoat te ontwerpen.

Add Your Comment