Ontwerpers Tommaso Aquilano en Roberto Rimondi verlaten Gianfranco Ferré. De heren houden het na drie jaar voor gezien bij het Italiaanse modehuis.

In april 2008 begonnen Tommaso Aquilano en Roberto Rimondi als designers bij Ferré. De ontwerpers volgden hiermee Lars Nilsson op, die na het overlijden Gianfranco Ferré in 2007 één collectie voor het modehuis ontwierp. Maar na precies vier jaar trouwe diets verlaten de ontwerpers Gianfranco Ferré.

Waarom de heren Ferré hebben verlaten is niet duidelijk. Het gerucht gaat dat de overname van het modehuis door Paris Group uit Dubai de oorzaak is. Het bedrijf zou Tommaso en Roberto namelijk heel graag hebben zien vertrekken.

Tegenvallende verkoop

Verder wordt er gesuggereerd dat de mannen konden vertrekken omdat de verkoop erg tegenviel. Maar volgens een andere bron was dit niet te wijten aan Tommaso en Roberto. Zo zouden de ontwerpers absoluut geen vrijheid hebben gekregen om hun talent de vrije loop te laten.

Wie Tommaso Aquilano en Roberto Rimondi gaat opvolgen bij Gianfranco Ferré  is nog niet bekend. Wat de heren nu zelf gaan doen is ook nog niet duidelijk, maar ik heb het vermoeden dat ze zich gaan focussen op hun eigen merk Aquilano.Rimondi.

Add Your Comment