Alle fans van de jurk die Jessica Chastain tijdens de Oscars 2012 droeg opgelegd! Een kopie van de Alexander McQueen jurk is te koop voor 17.495 euro.

Hoewel de uitreiking van de Oscars alweer eventjes geleden is, kregen veel vrouwen de jurk van Jessica Chastain maar niet uit hun hoofd. Sarah Burton van Alexander McQueen creëerde voor de actrice een zwarte avondjurk die Chastain omschreef als een droom die uitkwam. Om deze droom voor vrouwen met een goed gevulde portemonnee uit te laten komen ontwierp het modehuis een kopie van de jurk voor17.495 euro.

Ondanks dat de jurken best veel op elkaar lijken, zijn er toch ook een aantal verschillen. Zo hebben beide modellen ongeveer hetzelfde strapless bovenlijfje, een sleep en komen de kleuren overeen. Maar bij de Versie van Chastain lopen de gouden borduursels ook door de rok en sleep, terwijl dit bij de andere creatie vervangen is door een zwarte rok met ruches.

Zelf vond ik Jessica Chastain 1 van de mooiste verschijningen op de rode loper van de Oscars. De kopie van de jurk vind ik iets minder door alle ruches en dan heb ik het nog niet eens over het astronomische prijskaartje!

Foto’s via A.M.P.A.S.

Add Your Comment