Play for Her is het nieuwste parfum van Givenchy. Deze verleidelijke geur is uitdagend, sensueel, geraffineerd en vooral heel vrouwelijk.

Play for Her van Givenchy is door de combinatie van verschillende bloemen en houtsoorten een verleidelijk en betoverend parfum. De geur bestaat uit twee geurvarianten. De Eau de Parfum is een lichtere versie en bestaat uit ingrediënten als roze bessen, magnolia, witte perzik, sandelhout en muskus. De andere geur, Eau de Parfum Intense, bevat krachtige noten zoals orchidee, benzoë en patchoeli.

De twee varianten van Play for Her zitten ieder verpakt in dezelfde vrouwelijke flacon, dat versierd is met fonkelende steentjes. Wel hebben de geuren elk hun zijn eigen kleur. Zo zit Play for Her Eau de Parfum in een roze flesje en Eau de Parfum Intense in een paarse flacon.

Justin Timberlake is samen met het model Noot Sear het gezicht van Play for Her. Daarom organiseerde Givenchy ter promotie van het nieuwe parfum een flashmob in het centrum van Amsterdam en Rotterdam. Op de klanken van Justin Timberlake dansten 25 danser door het centrum. Hieronder kun je het filmpje bekijken.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=buZY83YHPWM[/pro-player]

Advertorial

Add Your Comment