Jimmy Choo lanceert binnenkort zijn eerste parfum. Nadat ik al 2 keer eerder had verkondigd dat het parfum eraan kwam, lijkt het nu dan eindelijk zover te zijn.

Het bekende schoenenlabel Jimmy Choo komt in februari 2011 met zijn allereerste parfum genaamd Jimmy Choo. Voor het realiseren van de geur ging Tamara Mellon, de directeur van Jimmy Choo, een samenwerking aan met Inter Parfums, het bedrijf dat onder meer verantwoordelijk is voor de parfums van Lanvin, Burberry en Paul Smith.

Samen met parfumeur IFF Olivier Polge creëerde Tamara Mellon de Jimmy Choo parfum die zij omschrijft als verleidelijk, vrouwelijk en sensueel. De geur is samengesteld uit ingrediënten als Indonesische patchoeli, orchideeën en karameltoffee.

Het parfumflesje is ontworpen door Tamara Mellon. Hiervoor liet zij zich inspireren door muranoglas. Verder is Tamara ook nog te zien in de campagne van de geur, die geschoten werd door het fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

De Jimmy Choo geur is van februari 2011 verkrijgbaar. Naast het parfum komt er ook een bijpassende douchegel en bodylotion.

Add Your Comment