De Parijs Fashion Week 2011 is vandaag van start gegaan. Na New York, Londen en Milaan is het nu de beurt aan Parijs om te schitteren.

De Parijs Fashion Week 2011 duurt van dinsdag 1 maart tot en met woensdag 9 maart. Tijdens deze week showen verschillende modehuizen hun collectie voor winter 2011 in Parijs. Voor vandaag staan er geen echt grote namen op het programma en op dinsdag is het catwalkschema ook nog aan de magere kant.

Maar op donderdag trapt de Parijs Fashion Week pas echt goed af met Balenciaga, Balmain en Zac Posen. Op vrijdag zijn alle ogen gericht op Dior. Want dan wordt de vraag beantwoord of John Galliano zijn ere rondje voor Dior mag lopen of dat de designer voor het eerst sinds 15 jaar niet aanwezig is.

Zaterdag worden de plankieren in Parijs overgenomen door Viktor en Rolf, Jean Paul Gaultier en Loewe. Waarna het modestokje op zondag wordt doorgegeven aan Celine, Hermes en Givenchy en op maandag aan Stella McCartney, Chloe en Yves Saint Laurent.

Op dinsdag is het de beurt aan 2 van de belangrijkste shows van de Parijs Fashion Week namelijk Chanel en Alexander McQueen. Op woensdag wordt de modeweek afgesloten door Louis Vuitton, Elie Saab en Miu Miu.

Binnenkort lees je op Modeblog meer over de shows van de Parijs Fashion Week 2011.

Add Your Comment