Miu Miu Parijs Fashion Week winter 2013
Helaas, de Parijs Fashion Week ziet er alweer op! Maar op de laatste dag van de modeweek werden we nog verblijd met de Miu Miu collectie voor winter 2013.

Voor de Miu Miu winter 2013 collectie had Miuccia Prada zich laten inspireren door folklore. Zo opende ze haar show op de Parijs Fashion Week met een model gehuld in jas met wijde mouwen en daaronder een rok die ver over de knieën viel. Hierna volgende heel veel jassen, variërend van parka’s tot zwierige lange mantels, en lange jurken waarvan sommige exemplaren door het gebruik van ritsen op een jas leken.

Miuccia Prada koos voor een lang en ietwat conservatief silhouet, wat ze meer pit gaf door het gebruik van prints zoals polkadots en streepjes. Qua kleuren koos de ontwerpster voor functioneel zwart en marineblauw aangevuld met roze, geel en rood.

Om de look compleet te maken droegen de modellen sjaaltjes met polkadots om hun nek, een tailleriem en maillots met streepjes. Aan hun voeten preken futuristische pumps met gespen of laarsjes met aan de voorkant een rits. Verder droegen de dames leren tassen die van een opvallend kleurtje, streepjes of polkadots waren voorzien.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=V1KUd7-bPcY[/pro-player]

Foto’s via Style