Paul & Joe Disney

Vanaf het moment dat ik met het Franse label Paul & Joe in aanraking kwam, was ik verkocht. Paul & Joe is hip en vrouwelijk en hier en daar een beetje chique. Naast verschillende kledinglijnen heeft het merk ook haar eigen cosmeticalijn. Voor de lente van 2008 komt Paul & Joe Beaute wel met een hele mooie en bijzondere collectie.

Paul & Joe lanceert deze lente een limited edition Disney collectie. De make-up lijn bestaat uit drie producten genaamd Face Color B, Milky Lip Treatment en Protective Hand Cream. De Disney Face Color B is verkrijgbaar in de kleuren roze en oranje. Alle producten zijn even mooi verpakt, in een roze verpakking met daarop een liefelijk Disney figuurtje.

Een nadeel kleeft er wel aan de schattige Paul & Joe Disney make-up collectie! De producten zijn uitsluitend in Japan te koop. De normale lente make-up collectie van Paul & Joe Beaute ligt vanaf februari in de winkels en is onder andere te koop bij Bergdorf Goodman in New York, Harvey Nichols in Londen en bij Printemps in Parijs

Add Your Comment