Wanneer je eindelijk een jurk hebt uitgezocht voor dat kerstdiner, dan heb je natuurlijk ook nog schoenen nodig. Je hoeft daarvoor niet lang te zoeken, want hier vind je perfecte pumps voor de feestdagen.

Een paar hoge hakken zorgt er niet alleen voor dat je er langer en slanker uitziet, je voelt je ook meteen een stuk vrouwelijker en sexier wanneer je ze draagt. Reden genoeg om te zoeken naar de perfecte pumps voor de feestdagen, zodat je er met Kerst en Oud en Nieuw op je best uitziet.

Miu Miu


De schoenen van Miu Miu voor winter 2011-2012 vielen op door alle glitters en ook dit paar is hierop geen uitzondering. De gouden glitters worden hier wel afgewisseld met zwart kalfshaar op de neus en de hak, zodat niet alleen de kleuren maar ook de materialen zorgen voor een scherp contrast.

Giuseppe Zanotti


Tussen alle pumps vallen deze enkellaarsjes van Giuseppe Zanotti zeker op. De zwarte enkellaarsjes zijn van zwart suède, met ruches van chiffon op de voorkant. De hakken van dit paar zijn maar liefst 15 centimeter hoog, maar ook hier zorgt een verborgen plateau van 5 centimeter ervoor dat je niet gaat wankelen.

Pierre Hardy


Rood is een kleur die altijd terugkomt tijdens de feestdagen. Deze pumps van Pierre Hardy zijn heel vrouwelijk door de puntige neus en de dunne hak. Glimmend knalrood kan makkelijk ordinair worden, maar met deze donkere rode tint zit je niet snel fout.

Yves Saint Laurent


Deze pump van Yves Saint Laurent is er in heel veel kleuren, maar tijdens de feestdagen zullen deze gouden exemplaren zeker niet misstaan. De hak is 14 centimeter hoog, maar door het plateau aan de voorkant valt er toch nog goed te dansen in deze pumps.

Giambattista Valli


Wanneer je ook tijdens de feestdagen mee wilt gaan met de minimalistische trend, zijn deze pumps van Giambattista Valli perfect. De eenvoudige schoenen zijn bijzonder door het contrast tussen de zwarte achterkant en de zilverwitte voorkant.

Gucci


Als je die nieuwe nagellak op je tenen wilt showen, kun je dat prima doen in deze Gucci pumps met open neus. De zwarte peeptoes zijn bezet met honderden kleine steentjes, die zorgen voor een subtiele hint naar de glamourtrend voor deze feestdagen.

Add Your Comment