Rimpels en kraaienpootjes zijn dingen die horen bij het ouder worden. Toch zijn veel vrouwen hier niet blij mee en daarom introduceert Philips de RéAura, een laser die huidveroudering tegengaat.

Door het gebruik van licht stimuleert Philips RéAura laser skin rejuvenation de natuurlijke celvernieuwing. Hierdoor worden op een veilige manier diverse tekenen van huidveroudering, zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes, behandeld en verbeterd.

Resultaat

Naarmate je ouder wordt, neemt het collageen in de huid af en dit leidt tot lijntjes en een minder gladde huid. Tijdens de behandeling met Philips RéAura worden er duizenden microscopisch kleine laserstralen in de verschillende lagen van de huid gestuurd. Dit brengt een natuurlijk proces van celvernieuwing op gang. Zo worden oude en beschadigde huidcellen vervangen door nieuwe cellen die meer collageen bevatten.


Dermatologen bevestigen dat vrouwen die Philips RéAura hebben geprobeerd zichtbare resultaten hebben bereikt. 64 vrouwen gebruikten de laser 12 weken lang en zagen de volgende verbeteringen:

  • Bij 89 procent is de aanblik van de huid verbeterd
  • 86 procent heeft een gladdere huidstructuur gekregen
  • Bij 81 procent zijn fijne lijntjes afgenomen
  • 83 procent heeft een egalere huidteint gekregen

Gebruik

De Philips RéAura kan gebruikt worden op het gezicht, hals, borst, armen en handen om zo de huidstructuur gladder te maken, fijne lijntjes en kaaienpootjes te verminderen en de huidtint egaler te maken.

Voordat je de laser gaat gebruiken wordt je huid eerst beoordeeld door huidverzorgingsadviseur en stellen jullie samen een behandelplan op. Maar ook tijdens de behandeling kun je rekenen op de steun van een team van huidverzorgingsexperts.

Na de analyse kun je starten met de Philips RéAura behandeling, die uit 3 stappen bestaat.

Stap 1
Breng voor de behandeling de Laser Performance Gel aan op een schone huid. Deze gel zorgt voor optimaal huidcontact en laat het apparaat makkelijker over de huid glijden.

Stap 2
Druk het apparaat licht op de te behandelen huid. Het laserlicht stimuleert de natuurlijke celvernieuwing van het lichaam en gezicht, zodat oude en beschadigde huidcellen worden vervangen door nieuwe.

Stap 3
Na de behandeling hydrateer je de huid en stimuleer je het celvernieuwingsproces door het Laser Aftercare Complex aan te brengen. Dit bevat Sint-Janskruid, kamille en edelweiss extract die bekend staan om hun kalmerende werking.

De Philips RéAura is verkrijgbaar bij Douglas. Je kunt hier ook terecht voor een persoonlijke Philips RéAura huidanalyse.  Wil je meer weten over deze laser? Klik dan hier.

Advertorial

Philips Re
Philips Re
Philips Re

Add Your Comment