Een stralend gebit is minstens zo belangrijk als een mooie jurk of tas. Het is immers één van de eerste dingen waar mensen naar kijken tijdens een ontmoeting. Daarom komt Philips met de Sonicare DiamondClean, een elektrische tandenborstel die 4 keer zoveel tandplak verwijdert als een handtandenborstel.

De nieuwe Philips Sonicare DiamondClean verwijdert niet allen 4 keer meer tandplak, maar maakt ook je tanden witter en verbetert de gezondheid van je tandvlees. Dit komt omdat de elektrische tandenborstel gebruik maakt van een gepatenteerde sonische technologie die 31.000 poetsbewegingen per minuut maakt. Hierdoor ontstaan er een dynamische vloeistofkracht, die effectief en zacht vloeistof tussen je tanden en langs de tandvleesrand stuwt. Dit zorgt er niet alleen voor dat het gebit er schoner uitziet, maar ook veel schoner aanvoelt.

De Sonicare DiamondClean heeft 5 poetsstanden en 2 maten diamantvormige opzetborstels. Verder heeft dit model een accu die tot 3 weken meegaat, bij een poetsgedrag van 2 keer 2 minuten per dag, en wordt de elektrische tandenborstel voor het eerst opgeladen via een glas.

Een stralend en schoner resultaat

Zelf gebruik ik al 2 jaar een Philips Sonicare en ik moet zeggen dat ik inderdaad verschil merk. Mijn tanden worden door deze elektrische tandenborstel een stuk schoner dan met een handtandenborstel. Natuurlijk vraagt deze tandenborstel om een grotere investering dan een handtandenborstel, maar hij gaat wel jaren mee. Daarnaast blijven je tanden bijna je hele leven bij je, terwijl een jurk slechts een paar seizoenen meegaat.

Ben je ook benieuwd geworden naar de Philips Sonicare? Je kunt deze tandenborstel nu 2 maanden op proef proberen. Mocht je hierna niet tevreden zijn met het resultaat, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Klik hier voor informatie over deze actie.

Advertorial

sonicare
sonicare

Add Your Comment