Na het Miu Miu jurkje van vorige zomer en de Balmain jurk van afgelopen winter is er een nieuwe favoriet die op verschillende covers prijkt. De collectie van Prada verscheen namelijk al op 15 covers!

De zomer 2011 collectie van Prada draait overuren. De kleurrijke collectie van Miuccia Prada verscheen tot nu toe op maar liefst 15 covers. Zo waren de gestreepte en bananen creaties al te zien in verschillende edities van bekende modebladen als Bazaar, Vogue, Elle en Marie Claire.

Anna Wintour in Prada

Daarnaast is de collectie zelfs omarmd door Anna Wintour. Want de machtigste vrouw van modeland plaatse de Prada outfits niet alleen op de cover van de Amerikaanse Vogue, maar schitterde er zelf ook in op de cover van het blad WSJ.

Ondanks dat op elke cover niet precies dezelfde outfit is geplaatst, zoals bij Balmain wel het geval was, kreeg Miuccia Prada het maar mooi van elkaar om haar creaties terug te laten komen op 15 covers. Ik denk dan ook dat we kunnen concluderen dat de Prada zomercollectie één van de populairste collecties voor aankomende zomer is.

Add Your Comment