Prada Fairies

Afgelopen september vulde Miuccia de Prada catwalk met zijde tunieken, jurken, broeken en rokken bedrukt met sprookjesachtige patronen. De creaties zagen eruit alsof ze rechtstreeks uit een meisjesdroom kwamen. Na afloop van de show vertelde Miuccia dat deze collectie draait om het vinden van een nieuwe creativiteit. De fairy print is dan ook de print van Prada’s lente/zomer 2008 collectie.

Niet alleen de kleding van het merk is bedrukt met het elfjesdesign, Miuccia voorzag ook een aantal handtassen van de print. De Prada Fairies collectie bestaat uit twee modellen, een grote handtas en een kleinere variant. De prijzen voor de tassen liggen tussen de $2290 en $2490.

Zelf ben ik niet zo onder de indruk van deze nieuwe tassen. De print heeft iets dat mij totaal niet aanspreekt. Mocht jij wel weg zijn van de Fairies collectie, dan kun je er beter snel bij zijn. Want deze sprookjestassen zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Hoeveel exemplaren er beschikbaar zijn is niet precies duidelijk. Parda heeft alleen bekend gemaakt dat de boetieks een beperkt aantal tassen ontvangen.

Add Your Comment