Pucci

Wat heeft Matthew Williamson zijn best gedaan voor de zomercollectie van Pucci! Na afloop van de show, tijdens de Fashion Week in Milaan, waren de sterren één en al lof over zijn nieuwe collectie voor de zomer van 2007. De collectie was dan ook in één woord schitterend te noemen. Het is dan ook een absolute aanrader, om voor de zomer een sexy Pucci jurkje te kopen. 

Natuurlijk ontbrak de bekende Pucci print niet. De modellen waren oogverblindend mooi in leggings en tops geïnspireerd op de tachtigerjaren. Naast de drukke print was er ook gekozen voor rustigere creaties. Denk hierbij aan zwarte jurkjes met versieringen of zilverkleurige tops en korte perzikkleurige jurkjes. Aan kleur ontbrak het in ieder geval niet tijdens de show van Pucci. Zo zagen we veel zwart en wit, lichte kleuren als roze, blauw en groen, maar ook knallende kleuren zoals electric blauw en oranje. Daarnaast bevat de collectie ook prachtige lange jurken met prints voor een chic avondje uit.

Uiteraard was er tijdens de show ook weer fantastische badmode te zien. De modellen showde minuscule bikini’s en badpakken. Alle voorzien van prints en veel kleur. Wie de minuscule Pucci bikini durft te dragen is verzekerd van een hoop bekijks op het strand.

De zomercollectie van Pucci is perfect voor een vakantie naar Saint-Tropez, Ibiza of Marbella. En is ideaal om te dragen naar het strand of naar een hippe club. De nieuwe collectie van Pucci is een absolute must have voor elke It-girl.

Add Your Comment