pucci-60.jpg

Het Italiaanse modehuis Pucci viert volgend jaar alweer zijn zestigste verjaardag. Speciaal voor deze gelegenheid komt het merk met een limited-edition collectie, die vanaf februari in de winkels verkrijgbaar is. Deze collectie bestaat uit 4 topstukken die voor het eerst in mid-sixties werden ontworpen. De 4 geselecteerde items waren de persoonlijke favorieten van de in 1992 overleden Emilio Pucci. 

De Pucci limited-edition collectie zal bestaan uit een zijden jersey long-sleeved dress, een katoenen shirtdress, een zijde trui en een zijden handtas in de vorm van een sieradendoosje. De prijzen variëren van 1700 Dollar voor de handtas tot 2200 Dollar voor jurk. Van elk item worden er 200 tot 300 stuks gemaakt en daarnaast worden ze voorzien van een speciaal Emilio Pucci- Florence label.

“Er is tegenwoordig zoveel interesse in vintage” vertelde Laudomia Pucci image director van het merk en de dochter van Emilio Pucci aan WWWD. “Zodoende zijn we op het idee gekomen om 4 van onze eigen topstukken te herlanceren”. Van ons mag Pucci best vaker oude items herlanceren. Want zeg nou zelf, zo’n beeldig handtasje willen we toch allemaal!
 

Add Your Comment